Baby urn oneindige tunnel - keramiek

€ 299,00 Incl. btw

Materiaal: Keramiek
Inhoud & gewicht: 1.00 L - 3.00 Kg
Afmeting: 18 cm hoog - 18 cm breed - 15 cm diep
Locatie: Binnen & buiten

Info over: urn graveren >>
Info over: urn inhoud >>
Info over: urn vullen >>

Levertijd:
3-4 weken
Artikelnummer:
UGK 010 A
De handgemaakte urn 'Baby urn oneindige tunnel - keramiek' is een prachtige keramische baby urn met een unieke bronsfinish. Deze urn is op een zorgvuldige en professionele wijze met de hand vervaardigd door een kunstenaar; Persoonlijk & Uniek. Het verliezen van een kind is de grootste tragedie die ouders kan overkomen, wij begrijpen dan ook de behoefte aan een unieke & persoonlijke herinnering. De 'Baby urn oneindige tunnel - keramiek' is een tedere en warme urn van 18 cm hoog, 18 cm breed en 15 cm diep met een totaal gewicht van 3 Kg. De inhoud van de urn betreft 1 L. Het is mogelijk om deze urn te voorzien van een inscriptie op maat. UitvaartUniq.nl biedt een met zorg samengesteld assortiment baby urnen en wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in een passende herinnering aan uw overleden kind. Het is ook mogelijk om een eventuele tweede baby (tweeling) eraan toe te voegen.

Gravure:
Indien u kiest voor deze keramische urn incl. gravure, bekijk dan eerst even de afbeelding ‘gravure impressie’, zodat u een goed beeld heeft van de gravure opzet. Deze gravure is relatief groot & opvallend. Daarnaast is de inscriptie niet volledig recht / haaks en strak. Dit betreft geen machinale (laser)gravering. De gravure betreft altijd ‘blokletters’ en wordt door de kunstenaar - met de hand, met een dremel –aangebracht en vervolgens goudkleurig ingevuld. Een bijzondere gravure, heel mooi passend bij deze type urn, maar wel van grote invloed op de uitstraling.  Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren goed weet wat te verwachten.

Levertijd graveren: 
We streven ernaar om de reguliere levertijd te realiseren indien u kiest voor graveren. Het is echter mogelijk dat de graveren optie van invloed is op de levertijd. Normaal gesproken dient u rekening te houden met  een levertijd van max. 7 werkdagen extra, buiten de reguliere levertijd. 

UitvaartUniq biedt toegang tot bijzondere urnen en assieraden - een unieke manier om uw dierbare te herdenken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x