Aluminium urnen

Sorteren op:

Bij UitvaartUniq vind u een mooi assortiment aluminium urnen. Uw zoektocht naar een passende tastbare herinnering is veelal een tijdrovende & emotioneel proces. Wij begrijpen dit en proberen u met een uitgebreid online urnen assortiment van dienst te kunnen zijn. Ons assortiment aan aluminium urnen is divers, echter kunt u ervan uitgaan dat alle urnen bij UitvaartUniq vervaardigd zijn uit hoogwaardig aluminium en perfect zijn afgewerkt. Wanneer u op zoek bent naar een moderne, eigentijdse en/of een ‘strakke’ urn, zijn aluminium urnen een goede optie. Een urn kopen, doet u bij UitvaartUniq.nl.

Sale -20%
Materiaal: Messing / Aluminium
Inhoud & gewicht: 0.04 L - 0.20 Kg
Afmeting: 9 cm hoog
Locatie: Binnen
€50,00 €40,00
Materiaal: Aluminium
Inhoud & Gewicht: 1 kg
Afmeting: 28.50 cm hoog - Ø 18.50 cm
Locatie: Binnen
€210,00
Materiaal: Aluminium
Inhoud & Gewicht: 1 kg
Afmeting: 28.50 cm hoog - Ø 18.50 cm
Locatie: Binnen & Buiten
€210,00
Sale -34%
Materiaal: Aluminium
Inhoud & gewicht: 0,36 L
Afmeting: 8,5 x 8,5 x 8,5 cm (lxbxh)
Locatie: Binnen
€59,00 €39,00
Sale -34%
Materiaal: Aluminium
Inhoud & gewicht: 0,36 L
Afmeting: 8,5 x 8,5 x 8,5 cm (lxbxh)
Locatie: Binnen
€59,00 €39,00
Sale -34%
Materiaal: Aluminium
Inhoud & gewicht: 0,36 L
Afmeting: 8,5 x 8,5 x 8,5 cm (lxbxh)
Locatie: Binnen
€59,00 €39,00

 

Aluminium urnen voor eerlijke prijzen.

Wij begrijpen dat prijs voor velen niet de hoogste prioriteit heeft tijdens de zoektocht naar een passende urn, echter hechten wij veel waarde aan eerlijke prijzen. Binnen ons assortiment aan aluminium urnen kunt u kiezen uit diverse soorten, vormen, maten en prijzen. Hierbij staan wij voor kwalitatieve aluminium urnen, binnen ieder budget. Aluminium urnen zijn relatief gezien voordelig t.o.v. andere metaalsoorten, maar ook vindt u bij ons een grote collectie 'voordelige' stalen urnen

Een urn inclusief een persoonlijke inscriptie.

Veelal bestaat de wens om een urn te personaliseren. Wij begrijpen deze wens en bieden dan ook de mogelijkheid om uw aluminium urn te voorzien van een inscriptie. Het aanbrengen van een inscriptie is helaas niet bij iedere aluminium urn mogelijk en/of mooi. Op de productpagina van een urn geven wij altijd duidelijk weer of een inscriptie wel of niet mogelijk is.

Vragen? Wij zijn u graag van dienst.

Op UitvaartUniq.nl bieden wij een mooi en met zorg samengesteld online assortiment aluminium urnen, tegen eerlijke & scherpe prijzen, die u eenvoudig en snel online kunt bestellen. Maar natuurlijk zijn wij u in het geval van vragen graag van dienst met een passend advies op maat. U kunt ons zowel per e-mail als telefonisch bereiken, of gebruik maken van onze WhatsApp service. In uw zoektocht naar die perfecte urn, zijn wij u graag van dienst.
 

Meer informatie over Aluminium (urnen)

Aluminium is een zilverwit en buigzaam (onedel) metaal en komt niet in pure vorm in de natuur voor. De naam ‘aluminium’ is afgeleid van het Latijnse alumen (aluin) en sinds de beschikbaarheid van aluminium, nu een ruime eeuw geleden, is het een van de belangrijkste metaalsoorten wereldwijd.

Aluminium is relatief licht t.o.v. andere metaalsoorten, sterk, slijtvast, bestendig tegen carrosie, en eenvoudig te buigen / vormen. Dit alles maakt een aluminium urn, naast bijzonder mooi en stijlvol, ook prijstechnisch een interessante optie.

Bent u op zoek naar een urn voor buiten? In dit geval is een aluminium urn niet geschikt. Aluminium kan oxideren, waardoor aluminium urnen niet geschikt zijn om buiten te plaatsen.
Andere urn soorten bij UitvaartUniq.nl; messing urnen, cloisonne urnen, eco urnenbronzen urnen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x