Contact met UitvaartUniq.nl


Contactgegevens UitvaartUniq

2e Maasveldstraat 15
5921 JN, Venlo

Tel. nummer: 085-3037454
E-mail adres: info@uitvaartuniq.nl
Website: www.uitvaartuniq.nl

UitvaartUniq is een onderdeel van:
RoCa online performance
KvK: 59791551
BTW: 853645747B01

 

Bereikbaarheid UitvaartUniq

UitvaartUniq streeft naar 100% klanttevredenheid. Om deze reden proberen wij onze bereikbaarheid zo optimaal mogelijk voor u in te richten. Wij begrijpen dat u op diverse manieren contact met ons wenst op te nemen. In het geval van een uitvaart is een aankoopproces voor velen een intensief traject. Hierbij bestaat vaak de behoefte aan persoonlijk contact en hier willen wij u graag in voorzien.

Naast het feit dat wij altijd de tijd nemen om uw e-mails en ingevulde contactformulieren van een passende reactie te voorzien, kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen. Daarnaast kunt u ook langskomen in onze showroom, waarbij u een groot gedeelte van ons online assortiment rustig kunt bekijken. Wat uw voorkeur ook heeft, wij zijn u graag van dienst!

Telefonische bereikbaarheid UitvaartUniq

Tel. bereikbaarheid ma - do: van 09.00 tot 17.00.
Tel. bereikbaarheid vr: van 09.00 tot 16.00
M.u.v. feestdagen


Openingstijden Showroom UitvaartUniq
Openingstijden ma - vr: van 09.00 - 17.00
Openingstijden vr: van 09.00 tot 16.00
M.u.v. feestdagen

*Op afspraak is het mogelijk om op dagen / tijdstippen buiten bovenstaande openingstijden langs te komen. Vraag naar meer informatie bij een van onze medewerkers. Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met u in, om u gericht van advies te kunnen voorzien. 

Neem contact op
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
© Copyright 2019 UitvaartUniq.nl - Development & Online marketing by ROCA online