Urn graveren

Urn graveren is een dienst die UitvaartUniq.nl aanbiedt bij een groot gedeelte van ons (online) urnen assortiment. Wij begrijpen de behoefte aan een Unieke & Persoonlijke herinnering aan uw overleden dierbare, en het toevoegen van een gravure, oftewel inscriptie, is hierbij een veelvoorkomende wens. Onderstaand wordt onze werkwijze met betrekking tot het graveren van uw urn uitgebreidt toegelicht, zodat u precies weet waar u aan toe bent. In het geval van vragen en/of specifieke wensen kunt u altijd contact met 1 van onze medewerkers opnemen. Wij zijn u graag van dienst met een gericht advies en een passend antwoord. 

Een urn graveren bij UitvaartUniq.nl

UitvaartUniq biedt bij het merendeel van ons (online) assortiment urnen de mogelijkheid om uw urn te laten voorzien van een persoonlijke gravure. Hierbij wordt gebruik gemaakt van lasergravere, voor een perfecte gravure die past bij de dierbare herinnering aan uw overleden dierbare. Er zijn een aantal posities binnen onze webshop gewijdt aan de mogelijkheid 'urn graveren', onderstaand een overzicht:

1: Filterfunctie 'Graveren' op alle urn gerelateerde categoriepagina's. 
Is het laten graveren van uw urn een primaire behoefte? Dan kunt u gebruik maken van onze handige filterfunctie op de categorie overzichtpagina's binnen UitvaartUniq.nl. In de linkerkolom, vindt u de filter 'graveren'. Indien u de optie 'JA' aanvinkt, krijgt u de urnen selectie te zien, waarbij het aanbrengen van een gravure (inscriptie) mogelijk is.

2: Product specificaties op alle urn gerelateerde product detailpagina's.
Op de product detailpagina vindt u rechts bovenin alle belangrijke productspecificaties. Naast het materiaal, de inhoud, het gewicht, de afmetingen en de levertijd, wordt hier altijd de mogelijkheid tot graveren benoemd (mogelijk of niet mogelijk). Zo weet u meteen of het graveren van deze urn mogelijk is. 

3: Graveren specificaties formulier (op de product detailpagina's, indien graveren mogelijk is).
Indien het graveren van de urn een mogelijkheid is, wordt het 'graveren specificaties formulier' weergegeven op de product detailpagina. Dit formulier wordt rechts van de pagina onderaan het artikelnummer weergegeven. 

Het online 'bestellen' van een urn gravure bij UitvaartUniq.nl. 

Indien het aanbrengen van een gravure (inscriptie) mogelijk is, wordt dit weergegeven op de product detailpagina van de door u gewenste urn bij de product specificaties. In dit geval word ook het graveren specificaties formulier weergegeven. Onderstaand een kort overzicht van dit formulier en de verschillende keuze opties.

1: Urn graveren:
Wanneer het mogelijk is om een urn te voorzien van een gravure, wordt altijd deze vraag gesteld. Hierbij kunt u kiezen voor JA en NEE, waarbij tevens de prijs van de gravure direct inzichtelijk is als +prijs achter de optie JA. 

2: Gewenste positie gravure:
UitvaartUniq.nl biedt een drietal standaard posities aan voor de gravure op de urn; voorzijde urn, achterzijde urn en bovenzijde urn (veelal de deksel). U kunt de door u gewenste positie simpelweg aanklikken, waarbij deze positie geselecteerd wordt. 

LET OP: Aangezien wij een groot & divers assortiment urnen aanbieden (inclusief mogelijkheid tot graveren), kan het voorkomen dat u voor een gravure positie kiest die niet geschikt is voor de door u gewenste urn. Dit kan te maken hebben met vormgeving en/of materiaalsoort. Mocht dit het geval zijn, zal een van onze medewerkers persoonlijk contact met u opnemen om samen met u een andere positie of andere mogelijkheid te bespreken. 

3: Lettertype:
UitvaartUniq.nl biedt een tweetal standaard mogelijkheden aan; sierletters en blokletters. Zie 'impressie van de standaard gravure opzet' ter illustratie van beide lettertypen. Daarnaast selecteren wij een passende lettergrootte, evenals de specifieke positie van de gravure op de urn.  

LET OP: Heeft u specifieke wensen op het gebied van lettertype, lettergrootte en/of de specifieke positie van de urn, dan kunt u dit invullen binnen het veld 'aanvulling' binnen het graveren formulier (het laaste invulveld). Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

4: Naam: 
Vul hier de naam in, die u graag wilt laten graveren. De naam door u in dit veld ingevuld, zal 1-op-1 gegraveerd worden.

5: Geb. datum (dd-mm-jjjj):
Vul hierbij de geboortedatum in, die u wenst te laten graveren. Zorg ervoor dat u de datum invult, zoals u deze wilt laten graveren. De datum door u in dit veld ingevuld, zal 1-op-1 gegraveerd worden. Let hierbij dus goed op de nuances, bijv. 23-04-1948 versus 23-4-1948. 

6: Sterfdatum (dd-mm-jjjj)
Vul hierbij de sterfdatum in, die u wenst te laten graveren. Zorg ervoor dat u de datum invult, zoals u deze wilt laten graveren. De datum door u in dit veld ingevuld, zal 1-op-1 gegraveerd worden. Let hierbij dus goed op de nuances, bijv. 23-04-2015 versus 23-4-2015. 

LET OP: Wij hanteren standaard de volgende indeling bij een gravure (onder elkaar).

- Naam: 1-op-1 zoals door u ingevuld in het invulveld. 
- Geb. datum: 1-op-1 zoals door u ingevuld in het invulveld, voorafgegaan door een geboorteteken in de vorm van een sterretje.
- Sterfdatum. 1-op-1 zoals door u ingevuld in het invulveld. , voorafgegaan door een overlijdensteken in de vorm van een kruisje. 

Zie 'impressie van de standaard gravure opzet' ter illustratie. 

LET OP: Het is mogelijk dat wij, bijvoorbeeld door plaatsgebrek en/of vormgeving, afwijken van de standaard gravure opzet. Mocht dit noodzakelijk zijn, zal UitvaartUniq de best mogelijke oplossing selecteren en de gravure op deze wijze realiseren. 

7: Aanvulling:
U kunt eventuele aanvullingen die u ook wenst te laten graveren invoeren in het invulveld 'aanvulling'. Ook in het geval u nog speciale wensen heeft, kunt u deze in dit veld plaatsen. Een van onze medewerkers zal in dit geval contact met u opnemen om e.e.a. af te stemmen, mocht dit nodig / gewenst zijn. 

LET OP: Wij streven naar vaste & eerlijke prijzen. De prijs die benoemd staat (de + prijs achter de optie 'JA' bij graveren) is gebaseerd op de naam, geboortedatum en de sterfdatum. Indien u deze gravure uit wilt breiden met een extra tekstelement, zijn hier extra kosten aan verbonden.

Voor een extra tekstelement (met een maximum van 30 lettertekens) wordt Euro 25,00 incl. BTW extra in rekening gebracht. U dient wel rekening te houden met het feit dat niet alle urnen geschikt zijn voor een gravure met een extra tekstelement. Indien dit het geval is bij uw urn, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. 

Impressie van de standaard gravure opzet bij UitvaartUniq.nl:
Is het graveren van een urn van invloed op de levertijd?

We streven ernaar om, ook in het geval u uw urn wenst te laten graveren, de benoemde levertijd te realiseren. Echter adviseren wij u wel om altijd rekening te houden met een langere levertijd. Normaal gesproken dient u rekening te houden met tot 7 werkdagen extra, buiten de reguliere levertijd.

Keramische urn (PH) inclusief gravure.

Indien u kiest voor een van onze keramische urnen, te herkennen aan de artikelcode die start met PH), wordt uw urn in onze eigen werkplaats gezandstraald. U heeft hierbij de keuze uit twee lettertypen; Sierletters (Blacklight D) en Blokletters (Arial). Deze lettertypen zijn beide wat breder en dus goed geschkt voor zandstralen. Daarnaast kunt u kiezen uit 4 kleuren voor de inkleuring van de gravure; Zwart, Wit, Zilver & Goud. Houdt rekening met het feit dat de letters minimaal 1 cm groot zijn. 

Handgemaakte bronsfinisch urn inclusief gravure. 

Voor een specifieke urnenserie binnen ons online assortiment, de handgemaakte bronsfinisch urnen, gelden andere procedures, mogelijkheden en tevens tarieven m.b.t. het aanbrengen van een gravure. Deze gravure wordt namelijk door de kunstenaar handmatig aangebracht.

Hierbij is de specifieke vormgeving van de urn leidend met betrekking tot de (on)mogelijkheden van de gravure. In het geval van vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van uw wensen en de door u ingevulde gravure specificaties nemen wij altijd contact op met de beeldend kunstenaar. In het geval uw wensen niet mogelijk zijn of de kunstenaar adviseert om hiervan af te wijken, zullen wij contact met u opnemen. Met onderstaande 'gravure impressie' krijgt u een goed beeld van zowel de twee lettertypes (sierletters en blokletters) en de twee mogelijke posities (voorzijde en achterzijde). Wenst u de gravure op een specifieke positie aan te laten brengen, dan kunt u dit vermelden in veld 'aanvullingen'.

Belangrijk om hierbij toe te lichten is het feit dat de naam, geboorte datum en sterfdatum normaal gesproken de maximale gravure betreffen. Hier is tevens de prijs op gebaseerd. Wilt u hier graag nog een toevoeging bij, vermeldt dit dan ook duidelijk binnen het veld 'aanvullingen', wij zullen hier vervolgens op reageren, waarbij we zullen vermelden of dit mogelijk is en zo ja wat de meerprijs hiervan betreft. 

Impressie van een gravure bij de handgemaakte bronsfinisch urnen:


 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x