Over ons

UitvaartUniq.nl, de naam spreekt voor zich, maar toch willen wij ons graag uitgebreid aan u voorstellen. De kans is groot dat u bij ons een online aankoop doet en zekerheid is hierbij een cruciale factor. Daarnaast is een aankoopproces met betrekking tot een uitvaart voor velen extra intensief. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat u weet wie wij zijn, zodat u volledig gerust uw online bestelling af kunt ronden.

UitvaartUniq levert prachtige, unieke en vooral passende gedenkartikelen zoals urnen (waaronder ook mini urnen en dierenurnen), assieraden, urnmonumenen, grafmonumenten en een grote diversiteit aan gedenkartikelen zoals bijvoorbeeld porseleinen foto's en gedenkplaten; Alles voor een dierbare herinnering. Wij staan hierbij garant voor kwaliteit en maatwerk, die de herinnering aan uw dierbare waard is. Met een groot & divers (online) assortiment tegen eerlijke, scherpe prijzen vindt u bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens, binnen ieder budget.

 

De vraag; 'Waarom zou ik moeten kiezen voor UitvaartUniq?' is een vraag die wij graag proberen te beantwoorden. Wij zijn ons er terdege van bewust dat een (online) aankoop, in het geval van een uitvaart, vaak een gevoelig, persoonlijk, emotioneel en moeilijk proces is. Hierbij stelt u uiteraard hoge eisen aan de aanbieder. UitvaartUniq stelt alles in het werk om aan deze eisen te voldoen en meer. Onderstaand vind u enkele kernwaarden van UitvaartUniq;

Uniek & Persoonlijk.
Wij staan voor u klaar bij het zoeken naar & vinden van, een mooie, tastbare herinnering aan uw dierbare. Hierbij bieden wij prachtige producten, die altijd uniek en persoonlijk zijn. Een groot gedeelte van ons online assortiment is naar wens aan te passen en te voorzien van een persoonlijke tekst. Wij begrijpen uw behoefte aan een persoonlijk en uniek product en wij zullen er alles aan doen om te voorzien van een uniek & persoonlijk uitvaartartikel. In het geval van specifieke vragen over het personaliseren van een product, kunt u altijd contact opnemen met een van onze vakkunidge medewerkers. Wij zijn u graag van dienst met een advies op maat. 

Eerlijke (scherpe) prijzen.
Wij staan voor prachtige & unieke uitvaart artikelen, tegen eerlijke & scherpe prijzen. U vindt bij ons altijd een tastbare herinnering naar wens, binnen ieder budget. Uiteindelijk gaat het erom dat u een item vindt dat past bij uw persoonlijke wensen. Wij begrijpen dat prijs zeker niet de belangrijkste factor is in een tijd als deze, echter vinden wij het wel belangrijk om eerlijk & open te zijn over onze prijzen. Wij streven naar een uitvaartartikel naar wens voor iedereen, binnen ieder budget en altijd tegen een optimale prijs - kwaliteit verhouding.

Hoogwaardige kwaliteit.
Wij staan garant voor kwaliteit en maatwerk. Wij begrijpen dat het aankoopproces van een tastbare herinnering vaak emotioneel en moeilijk is en dat u hierbij hoge eisen stelt aan de aanbieder. UitvaartUniq stelt alles in het werk om aan deze eisen te voldoen en meer. Wij bieden prachtige producten, vervaardigd uit materialen met een hoogwaardige kwaliteit en altijd prachtig afgewerkt. Hierbij staan wij voor een optimale prijs - kwaliteit verhouding. Een groot gedeelte van ons online assortiment is naar wens aan te passen en te voorzien van een persoonlijke tekst, ook hierbij staan wij voor kwaliteit. Daarnaast realiseren wij ook onze eigen lijn uitvaartartikelen, waarbij we persoonlijk garant staan voor topkwaliteit. 

Ambachtelijk vakmanschap
UitvaartUniq.nl als 'separate webshop'  is erop gericht om u, als consument, te ontzorgen in het orientatie- en aankoopproces van een uitvaartartikel. Wij maken het mogelijk voor u om online snel & eenvoudig een uniek & persoonlijk gedenkartikel te bestellen, tegen eerlijke prijzen. Alhoewel wij binnen de uitvaartbranche een moderne werkwijze hanteren en nastreven, staat UitvaartUniq voor ambachtelijk vakmanschap.

Klantvriendelijk & Klantgericht.
Wij begrijpen dat het aankoopproces van een tastbare herinnering vaak emotioneel en moeilijk is en dat u hierbij hoge eisen stelt aan de aanbieder. UitvaartUniq stelt alles in het werk om aan deze eisen te voldoen en meer. Wij beseffen ons goed wat het betekent om deel uit te maken van zo'n persoonlijke aankoop en bedanken al onze klanten voor het vertrouwen dat in ons gestelt is. Uiteindelijk is het ons doel om u te voorzien een tastbare herinnering aan uw dierbare. U kunt er vanuit gaan dat wij alles in het werk zullen stellen om u hierbij te helpen. Wij begrijpen hierbij de behoefte aan persoonlijk contact & een gericht advies op maat. Wij zijn u dan ook graag van dienst in het geval van vragen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x