Mini urnen

Bij UitvaartUniq vindt u een prachtig assortiment mini urnen, met zorg voor u samengesteld. Het selecteren van een tastbare herinnering is een moeilijke beslissing. Zeker in het geval van een mini urn, die vaak voor meerdere familieleden en/of vrienden wordt aangeschaft. Alle (mini) urnen bij UitvaartUniq zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, prachtig afgewerkt en dat tegen eerlijke (scherpe) prijzen. Om uw zoektocht naar een passende urn zo eenvoudig mogelijk te maken kunt u - naast alle urnen - kiezen voor een gerichte collectie per 'categorie', materiaal(soort) en thema. Altijd een passende mini urn bij UitvaartUniq.nl.


 

Wanneer een Mini urn?

Er wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor mini urnen, oftewel kleine urnen, waarbij een kleine hoeveelheid as van de overleden dierbare in een mooie mini urn wordt bewaard. In het geval er wordt gekozen voor een asverstrooing, maar er toch een kleine hoeveelheid as bewaard wenst te worden, is een mini urn een prachtig product. Ook wordt steeds vaker gebruik gemaakt van mini urnen wanneer meerdere familieleden en/of vrienden een persoonlijk & tastbaar aandenken aan de overleden dierbare wensen.
 

Een divers (online) assortiment mini urnen.

UitvaartUniq biedt een divers online assortiment mini urnen, waarbij u de keuze heeft uit een groot aantal modellen, vormen, stijlen, kleuren, materiaalsoorten en thema’s. Wij hebben ons online assortiment met zorg samengesteld, waarbij we niet een te grote hoeveelheid mini urnen bieden, maar wel trachten ‘voor een ieder’ een passende urn te kunnen aanbieden.

Zo vindt u bij ons ‘klassieke mini urnen’ met zachte, ronde vormen, vervaardigd uit keramiek en natuursteen. Maar ook eigentijdse & kleurrijke glazen mini urnen en strakke & moderne RVS mini urnen behoren tot ons online assortiment. Daarnaast kunt u tevens kiezen voor een thema, zoals bijvoorbeeld hartvormige of boeddha mini urnen. Wat uw specifieke wensen en voorkeuren ook zijn, bij UitvaartUniq vindt u een passende mini urn!
 

Uniek & Persoonlijk.

Bij verschillende mini urnen heeft u de mogelijkheid om een gravure op de urn aan te brengen. Hiermee realiseert u een unieke & persoonlijke mini urn. Op de product detailpagina van de mini urn naar wens vind u onder de noemer ‘optie - graveren op urn’  de mogelijkheden van een gravure op de betreffende urn.
 

Vragen? Wij zijn u graag van dienst.

Wij begrijpen heel goed dat u, tijdens uw zoektocht naar een passende mini urn, wellicht vragen heeft, of juist specifieke wensen die u niet terugvindt binnen het online assortiment. In dit geval zijn wij u graag van dienst. U kunt mailen, een online formulier invullen, bellen, of gebruik maken van onze WhatsApp service. Wij zullen er alles aan doen om u te voorzien van een passende mini urn.

Andere urn soorten bij UitvaartUniq.nl; Duo urnenKinder urnen, Baby urnen, Dieren urnen, Strooikokers & Urnbeelden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x