Assieraden

UitvaartUniq biedt een met zorg samengesteld assortiment assieraden, altijd van topkwaliteit & eerlijk geprijsd. Wij begrijpen uw behoefte aan een tastbare herinnering die past bij zowel u als uw overleden dierbare. Een assieraad is hierbij een hele mooie & persoonlijke optie, waarmee u de as van uw dierbare altijd bij u kunt dragen. U vindt bij UitvaartUniq.nl een gerichte collectie assieraden, waarbij u ook een gerichte collectie per categorie - oftewel 'type' assieraad -, materiaal - RVS, zilver & goud - en thema - zoals hart, dieren & vlinder assieraden - kunt bekijken. Altijd een bijzonder assieraad voor een dierbare herinnering bij UitvaartUniq.nl.

Sieraden met as, maar er is meer mogelijk. 

Een groot deel van de assieraden binnen ons online assortiment zijn speciaal ontworpen voor het bewaren van as, waarbij een speciale holle ruimte gecreëerd is voor het bewaren van een kleine hoeveelheid as. Echter zijn er diverse andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een vingerafdruk sierraad, eventueel in combinatie met de mogelijkheid tot het toevoegen van een symbolische hoeveelheid as.

Daarnaast wordt ook wel eens gekozen voor het bewaren van een haarlok in plaats van as of, in het geval van een begrafenis, een kleine hoeveelheid zand van het graf. Wat uw wensen & voorkeuren ook zijn, wij zullen er alles aan doen om u te voorzien van een passend assieraad waarmee u de herinnering van uw dierbare dicht bij u kunt dragen.
 

Altijd een assieraad naar wens.

UitvaartUniq biedt een divers assortiment aan assieraden, waarbij ernaar streven om voor iedereen een assieraad naar wens te leveren, binnen ieder budget. Wij bieden assieraden van Goud & Zilver, maar ook RVS, tin, edelsteen en glas behoren tot de mogelijkheden. U kunt daarnaast kiezen voor verschillende typen sieraden, zoals as kettingen, ashangers, asbedels, asringen, maar ook as armbanden behoren tot de mogelijkheden bij UitvaartUnig.nl.
 

Draag uw dierbare met u mee. 

Een assieraad is een van de meest persoonlijke en intieme vormen van asbestemming. Met een assierraad draagt u de as, of een ander item dat de herinnering aan uw dierbare tastbaarder maakt, van uw overleden dierbare daadwerkelijk met u mee. Overal waar u gaat. Bij zo’n persoonlijke vorm van asbestemming hoort een mooi sierraad.

Hierbij dient het sierraad uiteraard te passen bij uw persoonlijke smaak en voorkeuren, maar veelal wordt ook gekozen voor een sierraad dat de overleden dierbare personaliseert, bijvoorbeeld door symboliek dat terugkomt in het assieraad. Sterke symbolen zoals een hart, een kruis, een vlinder, een engel, een ster, maar ook bijvoorbeeld het oneindigheidsteken, zijn populaire symbolen bij assieraden.

Tevenwoordig worden assieraden echter ook aangeschaft, zonder dat het sierraad daadwerkelijk gedragen wordt. Hierbij wordt voor een sierraad met as gekozen in de vorm van een mini urn, waarbij het assieraad een mooie plek binnenshuis krijgt. Veelal wordt hiervoor gekozen in het geval meerdere personen een kleine hoeveelheid as van een overleden dierbare wensen, bijvoorbeeld kinderen of kleinkinderen.
 

Assieraden bij UitvaartUniq; Uniek & Persoonlijk.

Wij begrijpen dat het selectie proces van een tastbare herinnering een emotionele zoektocht is naar het perfecte assieraad dat past bij zowel u, als uw overleden dierbare. Om u in deze fase effectief van dienst te zijn, hebben wij met zorg een mooi online assortiment assieraden, ook wel gedenksieraden genoemd, samengesteld. Daarnaast kunt u eenvoudig & snel online bestellen, maar natuurlijk zijn wij u graag van dienst met een persoonlijk advies.

Bij een persoonlijke aankoop zoals een assieraad en een urn, begrijpen wij dat u een helder antwoord op uw vragen verwacht. U wenst wellicht extra informatie over een specifiek assieraad, het materiaal waaruit het sierraad vervaardigd is, uw wilt weten hoeveel as u in het sierraad kunt bewaren, of u wilt weten of het sierraad naar wens aan te passen is. Wat uw vragen ook zijn, de medewerkers van UitvaartUniq.nl zijn u graag van dienst met een passend antwoord op uw vragen. Wij zullen alles in het werk stellen om u te voorzien van een assieraad naar wens, daar kunt u vanuit gaan & daar kunt u ons aan houden.

U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen; U kunt mailen, telefoneren, een online contactformulier invullen of gebruik maken van onze WhatsApp service. Wij zijn u graag van dienst bij de zoektocht naar een prachtig assieraad.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x