Garantie

U ontvangt minimaal 1 jaar productgarantie bij UitvaartUniq.nl. Klanttevredenheid staat voorop bij UitvaartUniq.nl. Vandaar dat wij u graag uitgebreid informeren over onze garantievoorwaarden. Uiteraard geldt, naast de garantievoorwaarden, de wetgeving omtrent garantie en conformiteit, waarbij u bij de aankoop van een product dient te ontvangen wat u in alle redelijkheid mag verwachten. Daarnaast ontvangt u op allle producten van UitvaartUniq.nl minimaal 1 jaar productgarantie.

In principe ontvangt u altijd fabrieksgarantie en aangezien wij een uitgebreid online assortiment urnen, assieraden en overige uitvaartartikelen aanbieden is er sprake van verschillende 'fabrieksgarantie voorwaarden'. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om een minimale productgarantie van 1 jaar aan te bieden. Indien de fabrieksgarantie deze voorwaarden overtreft, geldt uiteraard de fabrieksgarantie. Wilt u van een specifiek product de fabrieksgarantie voorwaarden ontvangen, kunnen wij deze gericht voor u opvragen.

Garantievoorwaarden.

De fabrieksgarantie is productafhankelijk. In het geval uw online bestelling diverse producten betreft, is het mogelijk dat de garantievoorwaarden per product verschilt. De garantietermijn gaat in op de dag van levering. Om aanspraak te maken op de garantievoorwaarden dient u een bewijs van aankoop te kunnen overleggen. Bewaar uw factuur dus goed!

Er is geen sprake van garantie in het geval van; Natuurlijke slijtage van producten die aan standaard slijtage onderhevig zijn (denk hierbij bijvoorbeeld aan kleurveranderingen van buitenurnen die vervaardigd zijn van natuurlijke materialen zoals marmer). Schade die te wijten is aan de consument al dan niet derde partijen die onjuist gebruik maken van het product / de producten. Schade die ontstaan is tijdens het verwerken van het product / de producten en overige oorzaken van buitenaf.

Indien er een probleem is m.b.t. de juiste producten en/of de juiste aantallen kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Hierbij zullen wij onze uiterste best doen om dit zo snel mogelijk naar behoren op te lossen. In het geval producten geretourneerd dienen te worden, kunt u gebruik maken van onze retour procedures. Indien er sprake is van schade dient u dit binnen 7 dagen na levering schriftelijk te melden bij UitvaartUniq.nl (een e-mail is voldoende) en kunt u gebruik maken van onze klachtenprocedure.

LET OP: In het geval van montage van de producten (bijv. bij een graflantaarn of een porseleinen foto) vervalt de garantietermijn nadat het product / de producten zijn gemonteerd (lees: verwerkt) en is UitvaartUniq.nl niet meer aansprakelijk voor schade. Montage en/of demontage kosten vallen buiten de garantievoorwaarden. Kosten die u (koper) maakt t.b.v montage of die ontstaan uit montage en/of demontage werkzaamheden vallen beide niet binnen de garantievoorwaarden en UitvaartUniq.nl is hier nimmer voor aansprakelijk.

Na ontvangst van een klachtenformulier waarin aanspraak wordt gedaan op de garantievoorwaarden, zal UitvaartUniq.nl binnen 2 werkdagen een reactie geven. Vervolgens zal zo snel mogelijk een passende oplossing aangereikt worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x