Zakelijk

Ook als uitvaartondernemer kunt u eenvoudig & voordelig online bestellen bij UitvaartUniq.nl. U kunt eenvoudig een zakelijk account aanmaken. Na goedkeuring van dit account kunt u inloggen en ontvangt u een vaste korting. 

Maak hier een ZAKELIJKE ACCOUNT aan >>

Urnengroothandel nu onderdeel van UitvaartUniq.nl.

De basis voor onze zakelijke dienstverlening is gelegd na de overname van Urnengroothandel. Urnengroothandel. U vindt bij ons - na login - tevens de categorie 'Urnengroothandel'. Hier vindt u de basis productcollectie van Urnengroothandel. 

Zakelijke korting bij UitvaartUniq.nl. 

  • 10% korting op de volledige collectie
  • 15% korting op alle Urnengroothandel urnen
  • 20% korting op alle Urnengroothandel assieraden & uitloopproducten. 

LET OP: Bij zakelijke bestellingen met een orderwaarde lager dan Euro 500,- excl. BTW (Euro 605,- incl. BTW) brengen wij € 14,95 handelings- en verzendkosten in rekening. 

Hoe werkt het?

Maak allereerst een account aan. Zorg er hierbij altijd voor dat u alle gegevens invult en bij 'type klant' zakelijk selecteert. Vervolgens ontvangt u een e-mail met uw gebruikersnaam waarmee u - in combinatie met het door u gekozen wachtwoord - direct in kunt loggen. LET OP: de korting is nu nog niet geldig, wij moeten eerst uw account goedkeuren. Stuur ons dus meteen even een mailtje, dan controleren wij uw aanvraag z.sm. Wanneer wij uw account goedgekeurd hebben, ontvangt u van ons direct een e-mail ter bevestiging. 

Nadat u bent ingelogd wordt de korting op productniveau weergegeven en direct toegepast. U kunt vervolgens 'gewoon' online uw bestelling afronden. Op de factuur wordt de zakelijke korting ook per productregel weergegeven. 

(Belangrijke) voorwaarden.

Herroepingsrecht (retourrecht):
Wij hebben - in lijn met diverse andere groothandels binnen de uitvaartbranche - besloten om het herroepingsrecht voor online consumenten - in het geval van zakelijke bestellingen - niet meer 1-op-1 te ondersteunen. Dit houdt in dat wij producten - die uw online klanten - wensen te retourneren, niet meer bij ons geretourneerd kunnen worden. In het geval van een schade / klacht, zullen wij uiteraard altijd zorgdragen voor een correcte oplossing. 

Wij pakken uw bestelling - na ontvangst betaling - per direct op:
De betalingsmogelijkheden & voorwaarden - in het geval van zakelijke bestellingen - zijn gelijk aan de betalingsvoorwaarden bij bestellingen door online (eind)consumenten. Hierbij hanteren wij de simpele spelregel dat uw bestelling - na ontvangst betaling - per direct oppakken. Houdt hierbij rekening met het feit dat een bankoverschrijving veelal 1 extra werkdag in beslag neemt (voordat deze binnenkomt en de status van uw bestelling handmatig om gezet wordt naar 'betaald'). Indien u kiest voor een directe betaalmethode, zoals bijv. Ideal zal dit altijd sneller zijn. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x