Klantenservice

UitvaartUniq streeft naar 100% klanttevredenheid. Vandaar dat wij onze procedures m.b.t. klantenservice uitgebreid hebben omschreven. Onderstaand kunt u alle informatie over ons, de betaalmethoden, garantie, bezorging, retourneren, klachtenafhandeling en contact vinden. in het geval van vragen en/of opmerkingen kunt u ons altijd per telefoon of e-mail bereiken. Ook kunt u langskomen bij ons in de showroom / steenhouwerij. U bent van harte welkom en wij zijn u graag van dienst. 

Over ons

UitvaartUniq.nl, de naam spreekt voor zich, maar toch willen wij ons graag uitgebreid aan u voorstellen. UitvaartUniq levert prachtige, unieke en vooral passende gedenkartikelen. Wij staan hierbij garant voor kwaliteit en maatwerk, die de herinnering aan uw dierbare waard is. Met een groot & divers (online) assortiment tegen eerlijke, scherpe prijzen vindt u bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens, binnen ieder budget. Naast een uitgebreide webshop beschikken wij over een uitgebreide showroom in Venlo (Blerick) en waar wij tevens vanaf 1937 onze eigen steenhouwerij. 

Meer informatie over ons >>
Contactgegevens & Openingstijden

U kunt altijd contact met ons opnemen, zowel middels ons contactformulier, per e-mail of telefonisch. Ook kunt u langskomen in onze showroom in Venlo (Blerick). Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst.

UitvaartUniq
www.uitvaartuniq.nl
info@uitvaartuniq.nl

2e Maasveldstraat 15
5921 JN, Venlo
Tel. 085-3037454

Ga hiervoor naar onze contactpagina >>
Bekijk hier onze openingstijden >>

Betaalmethoden

Bij UitvaartUniq kunt u uw online bestelling eenvoudig en veilig afronden met iDEAL, creditcard (VISA en Mastercard), Maestro, PayPall, (bank)overschrijving en indien u kiest voor 'afhalen', kunt u tevens contant betalen. 

Meer informatie over betaalmethoden >>

Verzending

UitvaartUniq.nl rekent bij een bestelling van meer dan Euro 50,00 geen verzendkosten in het geval van een verzending naar een afleveradres binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Bij een bestelling onder dit bedrag worden Euro 6,95 verzendkosten in rekening gebracht. 

UitvaartUniq.nl rekent bij een bestelling van meer dan Euro 100,00 geen verzendkosten in het geval van een verzending naar een afleveradres binnen Belgie. Bij een bestelling onder dit bedrag worden Euro 14,95 verzendkosten in rekening gebracht. 

UitvaartUniq.nl rekent bij een bestelling van meer dan Euro 150,00 geen verzendkosten in het geval van een verzending naar een afleveradres binnen Duitsland. Bij een bestelling onder dit bedrag worden Euro 14,95 verzendkosten in rekening gebracht. 

Meer informatie over verzending >>

 

Retourneren

U heeft volgens de wet het recht om online aankopen zonder opgave van redenen binnen 14 dagen te retourneren. Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder 'maatwerk producten', oftewel producten die speciaal voor de klant zijn gemaakt en/of aangepast. In het geval van producten die vallen onder de noemer maatwerk, kan uw online aankoop niet herroepen worden noch geretourneerd worden. 

In het geval de producten niet vallen onder de noemer maatwerk, kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren. De producten dienen compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) geretourneerd te worden. Alle producten die niet compleet zijn en/of gebruikersschade hebben, komen niet in aanmerking voor terugname. De kosten die het retourneren met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld verzendkosten en verpakkingskosten zijn voor de rekening van de klant (koper).

U dient vervolgens het retourformulier volledig in te vullen en per e-mail te verzenden naar info@uitvaartuniq.nl. Binnen 2 werkdagen, na ontvangst, neemt een medewerker van UitvaartUniq contact met u op.

Meer informatie over retourneren >>
 

Afkoelingsperiode

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, aaronder 'maatwerk producten', oftewel producten die speciaal voor de klant zijn gemaakt en/of aangepast. In het geval van producten die vallen onder de noemer maatwerk, kan uw online aankoop niet herroepen worden noch geretourneerd worden.

Klachtenafhandeling

Wij nemen uw klacht zeer serieus. Voor het indienen van een klacht kunt u gebruik maken van ons klachtenformulier. Deze kunt vervolgens per e-mail verzenden naar info@uitvaartuniq.nl.
In het geval de kwaliteit van onze ' maatwerk werkzaamheden' niet naar wens is (uw klacht valt onder de noemer defect of schade), vragen wij u om een digitale foto hiervan aan te leveren. Binnen 2 werkdagen, na ontvangst, neemt een medewerker van UitvaartUniq contact met u op. 

Meer informatie over klachtenafhandeling >>

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x