Dierenurnen

Dierenurnen als tastbare en blijvende herinnering aan uw geliefde huisdier. De behoefte om op een speciale, waardige en bijzondere manier afscheid te nemen van een huisdier is heel begrijpelijk. Na een jarenlange hechte relatie is afscheid nemen vaak moeilijk en zwaar. In het geval u kiest voor een crematie, is een dieren urn een hele mooie en passende asbestemming. Bij UitvaartUniq.nl vindt u een gerichte collectie dieren urnen, zowel honden urnen als katten urnen uiteraard, van diverse materialen, in diverse groottes (inhoud), van diverse materialen en natuurlijk met verschillende dierenurn thema's.

 

Bij UitvaartUniq vind u een uitgebreid assortiment aan dierenurnen en heeft u tevens de mogelijkheid om diverse dieren urnen uniek & persoonlijk te maken met een gravure. Wij zullen er alles aan doen om u te helpen bij het vinden van een prachtige dierenurn naar wens; Een prachtige bestemming voor het as van uw trouwe huisdier.

Een divers assortiment aan dierenurnen.

Bij UitvaartUniq bent u verzekerd van een mooi, divers en uitgebreid (online) assortiment aan dierenurnen. Wij begrijpen goed dat het uitzoeken van een passende dieren urn een moeilijk proces kan zijn. Naast het feit dat de urn uiteraard moet passen bij uw smaak, moet deze ook aansluiten bij de persoonlijkheid van uw huisdier. Om deze reden hebben wij een breed assortiment samengesteld, waarbij de kans groot is dat u een dierenurn vind, die past bij uw wensen. Naast een divers aanbod katten urnen en honden urnen, vind u bij ons een urn voor ieder huisdier.

Dieren urnen van verschillende materialen.

Bij het zoeken naar een passende huisdier urn, is het materiaal een belangrijke factor. Naast het feit dat materiaal van de urn van grote invloed is op de uitstraling van de urn is dit ook van invloed op de prijs van de urn voor uw overleden (huis) dier. Bij UitvaartUniq vindt u dieren urnen van verschillende materialen, waaronder bijvoorbeeld keramiek, messing, aluminium & bio / eco. Daarnaast wordt vaak gekozen voor een dieren urnbeeld en/of een combinatie met een foto houder. Hierbij kunt u een mooie afbeelding van uw huisdier toevoegen, wat de herinnering des te mooier maakt.

Altijd uniek & persoonlijk!

De band met uw huisdier was uniek & persoonlijk en zo ook uw herinneringen. Wij begrijpen dan ook heel goed dat u op zoek bent naar een unieke dieren urn. Omdat wij veel waarde hechten aan een persoonlijk aandenken van uw huisdier, is het voor diverse dieren urnen mogelijk om een inscriptie toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam van uw huisdier (eventueel aangevuld met data), of een mooie spreuk die past bij de relatie die u met uw huisdier had.

Het is daarnaast natuurlijk niet zo dat u bij uw zoektoch naar een geschikte dieren urn alleen het assortiment dierenurnen tot uw beschikking heeft. U kunt in principe kiezen voor iedere urn binnen ons online assortiment! Hierbij dient u wel rekening te houden met de hoeveelheid as en de inhoud van de betreffende urn. Zo heeft u in het geval van een hond een urn nodig met een grotere inhoud dan bijvoorbeeld in het geval van een kat.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x