Baby urn blijvende herinnering - keramiek

€ 309,00 Incl. btw

Materiaal: Keramiek
Inhoud & gewicht: 0,125 L - 1.00 Kg
Afmeting: 20 cm hoog - 15 cm breed
Locatie: Binnen & buiten

Info over: urn graveren >>
Info over: urn inhoud >>
Info over: urn vullen >>

Levertijd:
3-4 weken
Artikelnummer:
UGK 056 A
De hand gemaakte 'Baby urn blijvende herinnering - keramiek' is een prachtige keramische baby urn met een unieke bronsfinish. Deze urn is op een zorgvuldige en professionele wijze met de hand vervaardigd door een kunstenaar; Persoonlijk & Uniek. Het verliezen van een kind is de grootste tragedie die ouders kan overkomen, wij begrijpen dan ook de behoefte aan een unieke & persoonlijke herinnering. De 'Baby urn blijvende herinnering - keramiek' is een tedere en warme urn waar de beeldende kunstenaar veel liefde in heeft gestoken. Deze baby urn is 20 cm hoog en 15 cm breed, weegt 1 Kg en heeft een inhoud van 0.125 L. De inhoud van deze urn is vergelijkbaar met die van een mini urn en is geschikt voor een kleine, symbolische hoeveelheid as. U kunt er tevens voor kiezen om deze prachtige urn te voorzien van een inscriptie op maat.

Gravure:
Indien u kiest voor deze keramische urn incl. gravure, bekijk dan eerst even de afbeelding ‘gravure impressie’, zodat u een goed beeld heeft van de gravure opzet. Deze gravure is relatief groot & opvallend. Daarnaast is de inscriptie niet volledig recht / haaks en strak. Dit betreft geen machinale (laser)gravering. De gravure betreft altijd ‘blokletters’ en wordt door de kunstenaar - met de hand, met een dremel –aangebracht en vervolgens goudkleurig ingevuld. Een bijzondere gravure, heel mooi passend bij deze type urn, maar wel van grote invloed op de uitstraling.  Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren goed weet wat te verwachten.

Levertijd graveren: 
We streven ernaar om de reguliere levertijd te realiseren indien u kiest voor graveren. Het is echter mogelijk dat de graveren optie van invloed is op de levertijd. Normaal gesproken dient u rekening te houden met  een levertijd van max. 7 werkdagen extra, buiten de reguliere levertijd. 

UitvaartUniq biedt toegang tot bijzondere urnen en assieraden - een unieke manier om uw dierbare te herdenken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x