vanaf 10-09-2023 t/m 26-09-2023 worden sommige bestelling ivm de vakantie periode van ons en onze leveranciers later geleverd.

Disclaimer

Disclaimer voor www.UitvaartUniq.nl

RNW Projects (Kamer van Koophandel: 78673348), hierna te noemen UitvaartUniq.nl, verleent u hierbij toegang tot www.uitvaartuniq.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

UitvaartUniq.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

UitvaartUniq.nl spant zich in om de inhoud van www.uitvaartuniq.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.uitvaartuniq.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van UitvaartUniq.nl.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.uitvaartuniq.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met UitvaartUniq.nl.Voor op www.uitvaartuniq.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan UitvaartUniq.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij UitvaartUniq.nl.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van UitvaartUniq.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x