Boeddha urn klein - keramiek

€ 309,00 Incl. btw

Materiaal: Keramiek
Inhoud & gewicht: 1.50 L - 2.00 Kg
Afmeting: 30 cm hoog
Locatie: Binnen & buiten

Info over: urn graveren >>
Info over: urn inhoud >>
Info over: urn vullen >>

Levertijd:
3-4 weken
Artikelnummer:
UGK 042 A
De 'Boeddha urn klein - keramiek' is een met de hand gemaakte keramische urn. Door de mooie bronsfinish heeft deze urn de uitstraling van een metalen urn. De 'Boeddha urn klein - keramiek' is 30 cm hoog, weegt 5 kg en heeft een inhoud van 1.50 L. De inhoud van deze urn is geschikt om een deel van de as van uw overleden dierbare te bewaren. Boeddha beelden hebben altijd een rustgevende en troostende uitstraling, wat bij veel mensen een positieve werking zal hebben gedurende of na het rouwproces. Tevens is dit een prachtige, decoratieve urn die bij veel interieurstijlen zal passen.  

De Boeddha als symbool

Een Boeddha is iemand die complete en volledige verlichting gerealiseerd heeft. Boeddha verwijst niet naar een persoon, maar naar de hoogste bewustzijnstoestand. Met de naam Boeddha wordt vaak de stichter van het boeddhisme aangeduid: Gautama Boeddha. Het woord Boeddha in de taal Pali omvat de begrippen 'de ontwaakte', 'de verlichte' en 'degene met een allesomvattend inzicht'. Een Boeddha urn staat dan ook symbool voor een 'verlichting na het leven' en is een prachtig spiritueel aandenken aan uw dierbare.

Gravure:
Indien u kiest voor deze keramische urn incl. gravure, bekijk dan eerst even de afbeelding ‘gravure impressie’, zodat u een goed beeld heeft van de gravure opzet. Deze gravure is relatief groot & opvallend. Daarnaast is de inscriptie niet volledig recht / haaks en strak. Dit betreft geen machinale (laser)gravering. De gravure betreft altijd ‘blokletters’ en wordt door de kunstenaar - met de hand, met een dremel –aangebracht en vervolgens goudkleurig ingevuld. Een bijzondere gravure, heel mooi passend bij deze type urn, maar wel van grote invloed op de uitstraling.  Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren goed weet wat te verwachten.

Levertijd graveren: 
We streven ernaar om de reguliere levertijd te realiseren indien u kiest voor graveren. Het is echter mogelijk dat de graveren optie van invloed is op de levertijd. Normaal gesproken dient u rekening te houden met  een levertijd van max. 7 werkdagen extra, buiten de reguliere levertijd. 

UitvaartUniq biedt toegang tot bijzondere urnen en assieraden - een unieke manier om uw dierbare te herdenken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x