Hart un hartje in hand - keramiek

€ 99,00 Incl. btw

Materiaal: Keramiek
Inhoud & gewicht: 0,10 L - 1.00 Kg
Afmeting: 13 cm hoog
Locatie: Binnen & buiten

Info over: urn graveren >>
Info over: urn inhoud >>
Info over: urn vullen >>
Levertijd:
3-4 weken
Artikelnummer:
UGK 004 A
De 'Hart un hartje in hand - keramiek' is een prachtige keramische hart urn, deze hand gemaakte urn vervaardigd door een beeldend kunstenaar. Deze prachtige urn beeld een hele sterke symboliek uit, die verwijst naar  'Jouw hart in mijn hand'. Met deze mooie keramische urn creëert u een mooie, tastbare herinnering aan uw overleden dierbare. De urn is vervaardigd uit klei, handgeboetseerd en vervolgens prachtig bewerkt met een mooie & duurzame bronsfinish. De urn is 13 cm hoog, weegt 1.00 kg en heeft een inhoud van 0.10 L. Daarnaast kunt u deze urn binnen & buiten plaatsen en tevens laten voorzien van een mooie inscriptie. Aangezien deze urn met de hand gemaakt wordt op bestelling, betreft de levertijd 3 tot 4 weken. De Hart un hartje in hand - keramiek is een mini urn, geschikt is voor de verdeling van as van uw overleden dierbare aan familieleden en- of vrienden.

Gravure:
Indien u kiest voor deze keramische urn incl. gravure, bekijk dan eerst even de afbeelding ‘gravure impressie’, zodat u een goed beeld heeft van de gravure opzet. Deze gravure is relatief groot & opvallend. Daarnaast is de inscriptie niet volledig recht / haaks en strak. Dit betreft geen machinale (laser)gravering. De gravure betreft altijd ‘blokletters’ en wordt door de kunstenaar - met de hand, met een dremel –aangebracht en vervolgens goudkleurig ingevuld. Een bijzondere gravure, heel mooi passend bij deze type urn, maar wel van grote invloed op de uitstraling.  Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren goed weet wat te verwachten.

Levertijd graveren: 
We streven ernaar om de reguliere levertijd te realiseren indien u kiest voor graveren. Het is echter mogelijk dat de graveren optie van invloed is op de levertijd. Normaal gesproken dient u rekening te houden met  een levertijd van max. 7 werkdagen extra, buiten de reguliere levertijd. 
 
UitvaartUniq biedt toegang tot bijzondere urnen en assieraden - een unieke manier om uw dierbare te herdenken.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x