Geborgen Liefde DT - Duo urn met licht

€ 799,00 Incl. btw

Materiaal: Keramiek
Inhoud & gewicht: 2 x 3.00 L - 5.50 Kg
Afmeting: 31 cm hoog
Locatie: Binnen

Info over: urn graveren >>
Info over: urn inhoud >>
Info over: urn vullen >>

Levertijd:
3-4 weken
Artikelnummer:
UGK 062 DT
de handgemaakte urn Geborgen Liefde DT - Duo urn met licht  is een prachtige keramische duo urn. Deze prachtige tastbare herinnering is met de hand geboetseerd uit klei en vervolgens afgewerkt met een duurzame bronsfinsh. Deze variant van 'Geborgen liefde' is in het midden voorzien van een waxinelichthouder. Hierbij kunt u af en toe een kaarsje aansteken ter herinnering aan uw overleden dierbaren; Een mooi ritueel dat tevens voor een prachtig effect zorgt, waarbij het goudkleurige hart, gedragen door de twee handen, heel mooi van onder verlicht wordt. 

De twee handen die samen komen en ook samen een hart dragen is een prachtig symbool dat staat voor eeuwige liefde, waarmee twee dierbaren na de dood weer samen kunnen zijn. In deze duo urn kunt u de as van 2 dierbaren bewaren, zodat ze voor eeuwig aan elkaar verbonden blijven. 'Geborgen Liefde DT - Duo urn met licht' is 31 cm hoog, heeft een inhoud van 2x3.00 L en weegt 5.50 kg. De urn kan binnen worden geplaatst. De 'Geborgen Liefde' heeft een prachtig en esthetisch ontwerp, waarmee u een bijzondere tastbare herinnering van uw overleden dierbaren heeft.

Gravure:
Indien u kiest voor deze keramische urn incl. gravure, bekijk dan eerst even de afbeelding ‘gravure impressie’, zodat u een goed beeld heeft van de gravure opzet. Deze gravure is relatief groot & opvallend. Daarnaast is de inscriptie niet volledig recht / haaks en strak. Dit betreft geen machinale (laser)gravering. De gravure betreft altijd ‘blokletters’ en wordt door de kunstenaar - met de hand, met een dremel –aangebracht en vervolgens goudkleurig ingevuld. Een bijzondere gravure, heel mooi passend bij deze type urn, maar wel van grote invloed op de uitstraling.  Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren goed weet wat te verwachten.

Levertijd graveren: 
We streven ernaar om de reguliere levertijd te realiseren indien u kiest voor graveren. Het is echter mogelijk dat de graveren optie van invloed is op de levertijd. Normaal gesproken dient u rekening te houden met  een levertijd van max. 7 werkdagen extra, buiten de reguliere levertijd. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x