Fuego urn vogel - keramiek

€ 419,00 Incl. btw

Materiaal: Keramiek
Inhoud & gewicht: 2.70 L - 3.40 Kg
Afmeting: 35 cm hoog
Locatie: Binnen & Buiten

Levertijd:
3-4 weken
Artikelnummer:
FPU 054

Info over: urn graveren >>
Info over: urn inhoud >>
Info over: urn vullen >>

De handgemaakte urn 'Fuego urn vogel - keramiek' is een prachtige keramische urn, met de hand vervaardigd door een beeldend kunstenaar. Een blijvende herinnering aan een dierbare. Urnen met een sierlijke vorm met de hand gemodelleerd uit klei. Een representatie van het eeuwige vuur dat onlosmakelijk is verbonden met vele culturen en religies. Deze urn is op een zorgvuldige en professionele wijze met de hand vervaardigd; Persoonlijk & Uniek. Het is mogelijk om deze urn te voorzien van een inscriptie op maat. 

Deze unieke urn is vervaardigd uit klei, handgeboetseerd en vervolgens prachtig bewerkt met een mooie & duurzame bronsfinisch. De urn is 35 cm hoog, weegt 3,4 kg en heeft een inhoud van 2.70 L. Daarnaast kunt u deze urn binnen & buiten plaatsen en tevens laten voorzien van een mooie inscriptie. Aangezien deze urn met de hand gemaakt wordt op bestelling, betreft de levertijd 3 tot 4 weken. 

Gravure:
Indien u kiest voor deze keramische urn incl. gravure, bekijk dan eerst even de afbeelding ‘gravure impressie’, zodat u een goed beeld heeft van de gravure opzet. Deze gravure is relatief groot & opvallend. Daarnaast is de inscriptie niet volledig recht / haaks en strak. Dit betreft geen machinale (laser)gravering. De gravure betreft altijd ‘blokletters’ en wordt door de kunstenaar - met de hand, met een dremel –aangebracht en vervolgens goudkleurig ingevuld. Een bijzondere gravure, heel mooi passend bij deze type urn, maar wel van grote invloed op de uitstraling.  Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren goed weet wat te verwachten.

Levertijd graveren: 
We streven ernaar om de reguliere levertijd te realiseren indien u kiest voor graveren. Het is echter mogelijk dat de graveren optie van invloed is op de levertijd. Normaal gesproken dient u rekening te houden met  een levertijd van max. 7 werkdagen extra, buiten de reguliere levertijd. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x