Foto op porselein vierkant

€ 65,00 Incl. btw

Materiaal: Porselein
Vorm: Vierkant
Afmetingen; 8x8, 10x10, of 12x12
Afwerking: Afgerond of witte boord
Kleur: Zwart - Wit of kleur (Full Colour)
Inclusief proefdruk

Artikelnummer:
P-VI

Een vierkante foto op porselein is een mooi uitvaartartikel en vormt een tastbare, maar vooral persoonlijke herinnering aan uw overleden dierbare. De porseleinen foto in de vorm van een vierkant kan gebruikt worden als onderdeel van een gedenkmonument, maar kan ook als losstaand element gebruikt worden. Veelal wordt een porseleinen foto vastgeplakt op een fotoblok, urnmonument of grafmonument, om zo de tastbare herinnering aan uw dierbare persoonlijker te maken, maar ook bij een urn of gedenktegel is een porseleinen foto een prachtig item.

Kies de afmeting, kleur en afwerking.

U kunt de foto op porselein vierkant bestellen in drie afmetingen. Daarnaast kunt u kiezen voor een Zwart - Wit foto of een kleur (Full Colour) foto. Een kleuren foto betreft Euro 25,- extra. Op het gebied van afwerking heeft u de keuze uit twee varianten; afgerond (waarbij de afbeelding mooi doorloopt), of een witte boord. De opties m.b.t. kleur en afwerking kunt u terug zien bij de afbeeldingen. 

Aanleveren foto / afbeelding:

U kunt de foto die u graag op het porselein verwerkt wilt hebben aanleveren per e-mail. Onderstaand vindt u alle zaken waar de afbeelding aan dient te voldoen en tevens wordt hier de overige informatie die wij nodig hebben opgesomd. Deze informatie kunt u in de e-mail benoemen, waarbij wij u graag willen verzoeken om alle onderstaande zaken aan te leveren:

  • Afbeelding van goede kwaliteit.
  • JPG - JPEG afbeelding.
  • Gewenste ligging van de afbeelding, horizontaal of verticaal.
  • Gewenste vorm van de afbeelding, buste of volledig.
  • In het geval er meerdere personen op de foto staan, vermeld dan duidelijk de gewenste persoon. 
  • In het geval er correctie gewenst is, bijv. het verwijderen van de achtergrond, vermeld dit dan duidelijk.
     
Nadat wij bovenstaande informatie van u hebben ontvangen, ontvangt u van ons een proefdruk. Deze versturen wij per e-mail. Na uw akkoord gaan wij over tot vervaardiging van de foto op porselein en wordt deze zo snel mogelijk verzonden. 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x