Foto op porselein rond

€ 55,00 Incl. btw

Materiaal: Porselein
Vorm: Rond
Afmetingen (diameter); 8, 10, of 12
Afwerking: Afgerond of witte boord
Kleur: Zwart - Wit of kleur (Full Colour)
Inclusief proefdruk

Artikelnummer:
P-RO

Een ronde foto op porselein vormt een uniek & persoonlijk uitvaartartikel. Een ronde porseleinen foto wordt veelal als onderdeel van een gedenkmonument gebruikt, waarbij deze vast geplakt kan worden op een fotoblok, grafmonument, of urnmonument. Daarnaast kan een porseleinen foto op zichzelf staand ook als tastbare herinnering dienen, eventueel in combinatie met bijvoorbeeld een urn, urnbeeld, een decoratief assieraad of gedenkplaat. 

Kies de door u gewenste afmeting, kleur en afwerking.

U kunt de foto op porselein rond bestellen in drie afmetingen. Daarnaast kunt u kiezen voor een Zwart - Wit foto of een kleur (Full Colour) foto. Een kleur foto betreft Euro 25,- extra. Op het gebied van afwerking heeft u de keuze uit twee varianten; afgerond, of een boord (rand) in het wit. De opties m.b.t. kleur en afwerking kunt u terugvinden bij de afbeeldingen. 

Aanleveren foto / afbeelding:

U kunt de foto die u graag op het porselein verwerkt wilt hebben aanleveren per e-mail. Onderstaand vindt u alle zaken waar de afbeelding aan dient te voldoen en tevens wordt hier de overige informatie die wij nodig hebben opgesomd. Deze informatie kunt u in de e-mail benoemen, waarbij wij u graag willen vragen om alle onderstaande zaken aan te leveren:

  • Afbeelding van goede kwaliteit.
  • JPG - JPEG afbeelding.
  • Gewenste ligging van de afbeelding, horizontaal of verticaal.
  • Gewenste vorm van de afbeelding, buste of volledig.
  • In het geval er meerdere personen op de foto staan, vermeld dan duidelijk de gewenste persoon. 
  • In het geval er correctie gewenst is, bijv. het verwijderen van de achtergrond, vermeld dit dan duidelijk.
     
Nadat wij bovenstaande informatie van u hebben ontvangen, ontvangt u van ons een proefdruk. Deze versturen wij per e-mail. Na uw akkoord gaan wij over tot vervaardiging van de foto op porselein en wordt deze zo snel mogelijk verzonden. 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x