Foto op porselein rechthoek

€ 60,00 Incl. btw

Materiaal: Porselein
Vorm: Rechthoek
Afmetingen; 8x10, 10x12, of 12x15
Afwerking: Afgerond of witte boord
Kleur: Zwart - Wit of kleur (Full Colour)
Inclusief proefdruk

Artikelnummer:
P-RE

Een rechthoekige foto op porselein is een mooie & unieke, tastbare herinnering aan uw dierbare. De porseleinen foto kan gebruikt worden als onderdeel van een gedenkmonument, maar kan natuurlijk ook als losstaand element gebruikt worden, eventueel in combinatie met een urn, asbeeld of gedenktegel. Veelal wordt een porseleinen foto vastgeplakt op een urnmonument, grafmonument, of fotoblok. Hiermee kunt u het gedenkmonument voorzien van een mooie afbeelding, die de herinnering aan uw dierbare versterkt. 

Kies de afmeting, kleur en afwerking naar wens.

U kunt de foto op porselein rechthoek bij UitvaartUniq.nl bestellen in drie verschillende afmetingen. Daarnaast kunt u kiezen voor een kleuren afbeelding (Euro 25,- extra) of zwart - wit. Op het gebied van afwerking eeft u de keuze uit afgerond, of een boord (wit). Om hier een goede indruk van te krijgen, kunt u de productafbeeldingen bekijken.

Aanleveren foto / afbeelding:

U kunt de foto die u graag op het porselein verwerkt wilt hebben in de vorm van een rechthoek aanleveren per e-mail. Onderstaand vindt u een opsomming van alle zaken waar de afbeelding aan dient te voldoen en de overige informatie die wij nodig hebben. Deze informatie kunt u in de e-mail vermelden. Wij willen u verzoeken alle onderstaande zaken in uw e-mail te benoemen.

  • Afbeelding van goede kwaliteit.
  • JPG - JPEG afbeelding.
  • Gewenste ligging van de afbeelding, horizontaal of verticaal.
  • Gewenste vorm van de afbeelding, buste of volledig.
  • In het geval er meerdere personen op de foto staan, vermeld dan duidelijk de gewenste persoon. 
  • In het geval er correctie gewenst is, bijv. het verwijderen van de achtergrond, vermeld dit dan duidelijk.
     
Nadat wij bovenstaande informatie van u hebben ontvangen, ontvangt u van ons een duidelijke proefdruk per e-mail. Na uw akkoord op deze proefdruk, die u per e-mail aan dient te leveren, gaan wij over tot vervaardiging van de foto op porselein, waarna deze (goed verpakt) verstuurd wordt. 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x