Foto op porselein ovaal

€ 55,00 Incl. btw

Materiaal: Porselein
Vorm: Ovaal
Afmetingen: 8x12, 9x12 of 10x13
Afwerking: Afgerond of witte boord
Kleur: Zwart - Wit of kleur (Full Colour)
Inclusief proefdruk

Artikelnummer:
P-OV

Een ovale foto op porselein is een prachtige tastbare herinnering aan uw overleden dierbare. De porseleinen foto kan gebruikt worden als onderdeel van een gedenkmonument, maar kan ook als losstaand element gebruikt worden. Veelal wordt een porseleinen foto vastgeplakt op een fotoblok, urnmonument of grafmonument, om zo de tastbare herinnering aan uw dierbare persoonlijker te maken. 

Selecteer de door u gewenste afmeting, kleur en afwerking.

U kunt de foto op porselein ovaal bij UitvaartUniq.nl bestellen in drie verschillende afmetingen. Daarnaast kunt u kiezen voor een Zwart - Wit foto of een kleur (Full Colour) foto, dit betreft Euro 25,- extra. Tevens heeft u de keuze uit twee varianten op het gebied van afwerking; afgerond (waarbij de afbeelding mooi doorloopt), of een witte boord. De opties m.b.t. kleur en afwerking kunt u terug zien bij de afbeeldingen. 

Aanleveren foto / afbeelding:

U kunt de foto die u graag op het porselein verwerkt wilt hebben aanleveren per e-mail. Onderstaand vindt u een opsomming van alle zaken waar de afbeelding aan dient te voldoen en de overige informatie die wij nodig hebben. Deze informatie kunt u in de e-mail opsommen. Benoem aub alle onderstaande zaken in uw e-mail. 

  • Afbeelding van goede kwaliteit.
  • JPG - JPEG afbeelding.
  • Gewenste ligging van de afbeelding, horizontaal of verticaal.
  • Gewenste vorm van de afbeelding, buste of volledig.
  • In het geval er meerdere personen op de foto staan, vermeld dan duidelijk de gewenste persoon. 
  • In het geval er correctie gewenst is, bijv. het verwijderen van de achtergrond, vermeld dit dan duidelijk.
     
Nadat wij bovenstaande informatie van u hebben ontvangen, ontvangt u van ons een duidelijke proefdruk. Na uw akkoord op deze proefdruk, die u per e-mail aan dient te leveren, gaan wij over tot vervaardiging van de foto op porselein, waarna deze (goed verpakt) verstuurd wordt. 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x