Aanleveren as t.b.v. vullen UitvaartUniq

Verschillende assieraden binnen ons online assortiment kunnen niet door u zelfstandig gevuld worden met de as van uw overleden dierbare. Het vullen van het sieraad dient hierbij uitgevoerd te worden door onze medewerkers. Hierbij dient u, na bestelling, de as van uw overleden dierbare aan te leveren c.q. op te sturen. Onderstaand vindt u de procedure.

Procedure aanleveren as t.b.v. vullen door UitvaartUniq.nl.

  • Wij verzoeken u om, na bestelling, een kleine hoeveelheid as (ongeveer 2 theelepeltjes) per post te versturen. Uiteraard zullen wij de as van uw overleden dierbare met alle respect behandelen en verwerken.
  • Wij adviseren u om de as stevig te verpakken (minimaal in een zakje, dat goed afgesloten moet worden). Tevens adviseren wij om hiervoor een ‘bubble envelop’ te gebruiken.
  • U kunt de envelop aangetekend versturen, zodat de zending altijd getraceerd kan worden.
  • Wij verzoeken u vriendelijk om zowel uw naam als uw bestelnummer op een briefje in de envelop bij te voegen. Zonder uw naam + bestelnummer zullen wij geen verdere actie ondernemen. 

 

Adresgegevens

U kunt de envelop, met hierin zowel de as van uw overleden dierbare als een duidelijke vermelding van zowel uw naam als bestelnummer, richten aan onderstaand adres:

UitvaartUniq
T.a.v. Vullen
De Gruisdonk 37
5928 RT Venlo

Na ontvangst. 

Nadat wij de as van uw overleden dierbare hebben ontvangen, inclusief uw naam en uw bestelnummer, krijgt u van ons een reactie en zullen wij het vullen van het assieraad in gang zetten. Uiteraard wordt de as van uw overleden dierbare met respect en de uiterste zorgvuldigheid behandeld. De as van uw overleden dierbare die 'overblijft' na het vullen van het sieraad wordt bij bezorging van het sieraad mee gestuurd. Na het vullen van het sieraad zal het assieraad schoongemaakt en zorgvuldig verpakt worden. U ontvangt vervolgens van ons bericht wanneer uw bestelling bezorgd zal worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x