Urn kopen

Een urn kopen doet u online bij UitvaartUniq.nl; Dé uitvaart webshop in Nederland!. Wij bieden een prachtig assortiment urnen, heel divers, maar altijd van hoogwaardige kwaliteit, met eerlijke (scherpe prijzen). Wij begrijpen dat het kopen van een urn een lastig en vaak ook emotioneel proces kan zijn, waarbij de behoefte aan een Uniek product veelal aanwezig is. Wij bieden diverse urnen die voorzien kunnen worden van een persoonlijke gravure. Daarnaast bieden wij altijd een passende urntegel aan, waarin wij in onze eigen steenhouwerij een unieke inscriptie aan kunnen brengen. Zo beschikt u altijd over een Unieke & Persoonlijke urn.[split]
 

U wilt een urn kopen; Waar moet u dan rekening mee houden?

Voordat u online een urn koopt, is het van belang om met een aantal zaken rekening te houden. Onderstaand hebben wij deze zaken kort en krachtig weergegeven. Wij hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn en zullen er alles aan doen om u bij het online aankopen van uw urn optimaal te ondersteunen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met 1 van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst met een advies op maat.
 

1: Welk type urn past bij u?

Bij het kopen van een urn staan uw wensen centraal. U wenst een mooie & tastbare herinnering aan uw overleden dierbare te realiseren. Hierbij is het in kaart brengen van het type urn dat past bij u, uw persoonlijke voorkeuren, smaak, stijlvoorkeuren en natuurlijk ook uw interieur / inrichting.

Wij adviseren u, voordat u daadwerkelijk een urn online koopt, om het type urn te selecteren. Hierbij kunt u relatief snel een ‘selectie urnen’ in kaart brengen door de best passende materialen / thema’s te selecteren. Binnen de categorisatie van het urnen assortiment van UitvaartUniq.nl kunt u kiezen uit diverse materiaal en thema subcategorieën en tevens kunt u gebruik maken van de handige filterfunctie, om uw selectie verder te verfijnen.
 

2: Welk type urn past bij uw dierbare? 

Naast uw persoonlijke wensen & voorkeuren, is de persoonlijkheid van de overleden persoon een belangrijk uitgangspunt bij het selecteren- en kopen- van een passende urn. Een mooie herinnering aan uw overleden dierbare die past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een biologisch afbreekbare urn, wanneer de overleden persoon dit graag gewild zou hebben, of een bepaalde symboliek die overeenkomstig is met het karakter van uw overleden dierbare, sprekende afbeeldingen, of juist bepaalde kleuren.  
 

3: Waar wordt de urn geplaatst? 

De plaatsing van de urn is van cruciaal belang bij het kopen van een passende urn. Praktisch alle urnen kunnen binnenshuis geplaatst worden, echter wanneer u kiest voor het buiten plaatsen van de urn, is slechts een gedeelte van het online assortiment van UitvaartUniq geschikt. Speciaal hiervoor hebben wij de handige filterfunctie geïmplementeerd, waarbij u kunt kiezen voor alle urnen die geschikt zijn voor buiten. Hierbij kan er nog verschil zijn tussen bijvoorbeeld plaatsing in de tuin en plaatsing in een beschutte plek, zoals bijvoorbeeld een urnenmuur. Mocht u twijfelen, neem dan contact op met 1 van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst.
 

4: Hoeveel nabestaanden wensen een urn?

In veel gevallen koopt u de urn niet alleen voor u zelf, of voor een specifiek persoon, maar voor verschillende nabestaanden, die graag een tastbare herinnering met asbestemming wensen. In dit geval zijn er verschillende opties. Het is mogelijk om een ‘grote urn’  te kopen en daarnaast 1 of meerdere mini urnen te kopen voor bijvoorbeeld de kleinkinderen. Diverse urnen binnen het assortiment van UitvaartUniq zijn verkrijgbaar in zowel ‘groot formaat’  als in mini urnen. Ook wordt er steeds vaker gekozen voor een urn, met een aantal mooie assieraden, waarin een kleine, symbolische hoeveelheid as verwerkt kan worden.
 

5: Wenst u een inscriptie? 

Wenst u een urn te kopen inclusief inscriptie? Zo ja dan is het belangrijk om te weten dat het aanbrengen van een inscriptie, oftewel gravure, lang niet altijd mogelijk is. Bij verschillende materialen, gladde oppervlaktes of juist bewerkte urnen is een inscriptie niet mogelijk, of niet mooi. Indien een inscriptie mogelijk is, wordt dit op de product detailpagina altijd duidelijk weergegeven en kunt u een inscriptie tegen een vaste, eerlijke prijs toevoegen. 
 

6: Wat is uw budget? 

Wij begrijpen dat de factor prijs in deze moeilijke periode niet altijd de belangrijkste afweging is bij het kopen van een urn, echter vinden wij het wel belangrijk om aan te halen dat wij eerlijke & scherpe prijzen bieden. Wanneer u een bepaalde urn prijs voor ogen heeft bij het kopen van een passende urn, kunt u gebruik maken van onze handige prijsfilter. Hierbij kunt u bijvoorbeeld een maximaal bedrag selecteren, waarbij alle urnen die onder dit bedrag vallen vertoond worden. Wat uw budget ook is, wij zullen er alles aan doen om u te voorzien van een passende urn.
 

Een urn kopen bij UitvaartUniq.nl. 

Wij begrijpen dat er, bij het online kopen van een urn, verschillende zaken zijn die u graag wilt bespreken. Wij doen ons best om online binnen onze urnen webwinkel zo veel mogelijk informatie te bieden, maar in het geval van vragen en/of opmerkingen zijn wij u graag van dienst. U kunt bellen, mailen, maar ook gebruik maken van onze WhatsApp Service, zo kunnen wij u veelal per direct een gericht antwoord geven. 

Urn soorten en thema's bij UitvaartUniq.nl; kleine urnen, baby urnen, eco urnen, dierenurnenhonden urnen, katten urnen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x