Urn beelden

Sorteer op:

Prachtige urn beelden van hoogwaardige kwaliteit, perfect afgewerkt en tegen eerlijke, scherpe prijzen. Deze bestelt u eenvoudig online bij UitvaartUniq.nl. Met een mooi en divers online assortiment urnen beelden streven wij ernaar om u, tijdens uw zoektocht naar een passend aandenken aan uw dierbare, optimaal van dienst te zijn.

Materiaal: Brons
Inhoud & gewicht: 0,001 L
Afmeting: 27 cm hoog - ø 5 cm
Locatie: Binnen
Levertijd: 3-5 werkdagen

Graveren op urn: Niet mogelijk
Urntegel advies: 15 x15x2cm - 20x30x2cm
€182,00
Sale -9%
Materiaal: Brons
Inhoud & gewicht: 0,001 L - 1,5 kg
Afmeting: 8 cm - ø 4.5 cm
Locatie: Binnen
Levertijd: 1-3 werkdagen

Graveren op urn: Niet mogelijk
Urntegel advies: 15x15x2cm - 20x30x2cm
€87,00 €79,00
Sale -15%
Materiaal: Brons
Inhoud & gewicht: 0,1 L - 1,5 kg
Afmeting: 17.5 x 8 cm
Locatie: Binnen
Levertijd: 1-3 werkdagen

Graveren op urn: Niet mogelijk
Urntegel advies: 15x15x2cm - 20x30x2cm
€93,00 €79,00
Materiaal: Brons
Inhoud & gewicht:
Afmeting: 23,5 - Ø 3,5 cm
Locatie: Binnen
Levertijd: 1-3 werkdagen

Graveren op urn: Niet mogelijk
Urntegel advies: 10x10x2cm - 15x15x2cm
€158,00
Materiaal: Brons
Inhoud & gewicht: 0,001 L
Afmeting: 8 cm - ø 4.5 cm
Locatie: Binnen
Levertijd: 20 werkdagen

Graveren op urn: Niet mogelijk
Urntegel advies: 15x15x2cm - 20x30x2cm
€88,00
Materiaal: Keramiek
Inhoud & gewicht: 3.00 L - 5.50 Kg
Afmeting: 34 cm hoog
Locatie: Binnen & Buiten
Levertijd: 3-4 weken

Graveren op urn: Mogelijk
Urntegel advies: 25x25x2cm - 20x30x2cm
€379,00


Urn beelden; Een subtiele variant binnen asbestemming.

Urn beelden hebben betrekking op beelden, die tevens dienen als urn, oftewel als een vorm van asbestemming. Een urn is voor velen een confronterende vorm van asbestemming, zeker in het geval de wens bestaat om de urn een (prominente) plek te geven in huis. In dit geval biedt een urnbeeld een mooie oplossing. Met een urn beeld kan de as van uw dierbare bewaard worden, zonder dat deze direct als urn opvalt. Hiermee kan een mooie mix gerealiseerd worden tussen enerzijds een mooi & tasbaar aandenken aan uw dierbare en anderzijds een mooi item in uw interieur in de vorm van een beeld.
 

Een divers (online) assortiment.

Wij hebben ons (online) assortiment urn beelden met de grootste zorg samengesteld. Hierbij streven wij naar een divers aanbod, zonder u te overspoelen met een enorme keuze. Alle urn beelden van UitvaartUniq zijn beoordeeld op een hoogwaardige kwaliteit, zorgvuldige afwerking en een optimale prijs kwaliteit verhouding.

Op het gebied van materiaal zijn er diverse mogelijkheden. Natuursteen, keramiek en brons zijn populair op het gebied van urn beelden, maar daarnaast zijn er nog legio van mogelijkheden op het gebied van materialen. Daarnaast zijn er diverse vormen en stijlen mogelijk, van beeldend en klassiek tot strak en abstract.
 

Een persoonlijk urnbeeld met een gravure.

Omdat wij uw behoefte aan een uniek & persoonlijk urnbeeld goed begrijpen, hechten wij veel waarde aan de mogelijkheid tot het personaliseren van de urn beelden uit ons online assortiment. U kunt bij verschillende urn beelden kiezen voor een gravure op het beeld zelf. De mogelijkheden hiervan worden op de product pagina van het specifieke urn beeld duidelijk vermeld.

Daarnaast kunt u tevens kiezen voor een urntegel, waar u het beeld op kunt plaatsen. De urntegel kan tevens voorzien worden van een gravure. Op de product pagina van een urn beeld wordt altijd de juiste urntegel afmeting toegelicht, die perfect past bij het specifieke beeld. De urntegels van graniet en Belgisch hardsteen vervaardigen wij zelf in onze eigen steenhouwerij, evenals de gravure.

Wij streven ernaar om altijd een urn beeld naar wens aan te bieden. In het geval van specifieke eisen en wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze vakkundige medewerkers. Wij zijn u graag van dienst! U kunt bellen, mailen en/of een bezoek brengen aan onze showroom. Hier kunt u altijd een aantal urn beelden bekijken.

Meer mogelijkheden bij UitvaartUniq; Grafbeelden, Urnmonumenten, Urntegels, Strooikokers, Assieraden, Gedenkplaten

Langskomen in de showroom? Bel van tevoren even. Dan kunnen we optimaal van dienst zijn. Ook in het geval u een specifiek urnbeeld wilt bekijken, dan weet u zeker of deze in de showroom aanwezig is. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x