Eco urnen

Eco urnen bestelt u online bij UitvaartUniq.nl; De Nr.1 uitvaart webshop van in Nederland. Wij bieden een mooi & met zorg samengesteld assortiment eco urnen, waarbij wij garant staan voor hoogwaardige urnen volledig gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Met een eco urn wordt de as van uw diebare op een natuurlijke en organische wijze teruggegeven aan de aarde.U vind alle Eco urnen onder de categorie Bio urnen >>.[split]

Eco urnen; Milieuvriendelijk & Maatschappelijk verantwoord.

De eco urn, is een geschikte optie, indien u een milieuvriendelijke & maatschappelijk verantwoorde vorm van asbestemming wenst. Een eco urn is volledig vervaardigd uit biologisch afbreekbare materialen, waarmee de as van uw dierbare samen met urn wordt opgenomen in - teruggegeven aan - de aarde. Naar verloop van tijd zal de urn afbreken, nadat u deze plaatst in de aarde. De tijdsduur van dit natuurlijke proces is afhankelijk van de betreffende urn en de grondsoort waarin de urn geplaatst wordt en kan variëren van enkele weken tot enkele maanden. Mocht u nog vragen hebben, zijn wij u graag van dienst met een passend antwoord. Een urn kopen doet u bij UitvaartUniq.nl.
 

Meer informatie over Ecologie

Ecologie als wetenschap is een onderdeel van biologie. Het woord ecologie werd in 1866 geintroduceerd door de Duitse bioloog Ernst Haeckel, waarbij het Griekse woord oikos (huishouding) en logos (studie / wetenschap) de basis vormde. Vervolgens kreeg het woord ecologie een meer milieukundige en mens-gerichte betekenis, waarbij de wetenschappelijke biologische term officieel oecologie betreft. In het geval van de ecologische urnen, oftewel de eco urnen, betreft dit de milieukundige en mens-gerichte betekenis gerelateerd aan een beter milieu (voor de mens) en gedrag dat goed is voor het milieu, de natuur en de mens.

Andere urn typen bij UitvaartUniq.nl; Aluminium urnenmessing urnencloisonne urnenRVS urnenkleine urnen, asurnen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x