cloisonné urnen

Een cloisonné urn bestelt u online bij UitvaartUniq.nl. Met een prachtig assortiment cloisonné urnen, in diverse patronen en met prachtige & unieke kleurencombinaties, vind u bij ons een urn die past. U kunt ervan uitgaan dat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen en alle urnen perfect zijn afgewerkt. Wij begrijpen dat de aanschaf van een herinnering aan uw overleden dierbare een moeilijk proces kan zijn en willen u hierbij graag optimaal ondersteunen. Mocht u een advies op maat wensen, neem dan contact op met 1 van onze medewerkers, wij zullen er alles aan doen om u te helpen bij het vinden van de meest passende cloisonné urn.[split]

Wat is cloisonné? 

Cloisonné is een speciale emailleertechniek en tevens een traditionele kunstvorm. Hierbij worden metaaldraden op het metaal gelast, waardoor separate vakjes ontstaan, die vervolgens ‘gevuld’  worden met email. Nadat het emailleerproces heeft plaatsgevonden en de unieke patronen- en kleurencombinaties gerealiseerd zijn, wordt de cloisonné  urn gepolijst. Uiteindelijk wordt op deze manier een prachtige, glanzende en kleurrijke urn gerealiseerd.
 

Stijlvol & Kleurrijk.

Een cloisonné urn staat garant voor een stijlvolle en kleurrijke urn. De fraaie kleuren, die door de gepolijste afwerking prachtig tot hun recht komen, en unieke patronen zorgen voor een prachtige & tastbare herinnering aan uw dierbare. Veel urnen zijn voorzien van prachtige & decoratieve boom-, plant- en/of bloempatronen, maar daarnaast is er een enorme diversiteit aan patronen, thema’s en symbolen die terugkomen binnen de cloisonné urnen.
 

Unieke & Handgemaakte cloisonné urnen.

De cloisonné urnen zijn geschikt voor plaatsing binnenshuis en niet voor buitenshuis. Alle cloisonné urnen zijn prachtige & unieke kunststukken, met de hand vervaardigd, waarbij veelal messing urnen en koperen urnen bewerkt worden met koperdraad, waarin vervolgens de emaille toegevoegd wordt. De draad zorgt ervoor dat de emaille op de juiste plek blijft tijdens het verhittingsproces. Andere urn materialen bij UitvaartUniq.nl; aluminium urnenRVS urneneco urnenbronzen urnen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x