Kleine urnen

Kleine urnen koopt u online bij Bij UitvaartUniq.nl. Hier vindt u een prachtig assortiment kleine urnen, vervaardigd uit diverse materialen en binnen verschillende prijsniveaus; Met zorg voor u samengesteld. Een kleine urn, die vaak in meervoud voor meerdere familieleden en/of vrienden wordt aangeschaft, kopen is vaak een lastig proces. Wij proberen u online optimaal van dienst te zijn en goed te informeren, maar u kunt natuurlijk altijd bellen, mailen of langskomen in de showroom voor een advies op maat. Een 'kleine urn' valt binnen UitvaartUniq.nl onder de categorie mini urnen. [split]
 

Kleine urnen voor een gedeelde, tastbare herinnering.

Er wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor kleine asurnen wanneer meerdere familieleden en/of vrienden een persoonlijk & tastbaar aandenken aan de overleden dierbare wensen. Hierbij wordt een kleine hoeveelheid as van de overleden dierbare in een kleine urn bewaard. Ook is de kleine urn een ideaal product in het geval er wordt gekozen voor een asverstrooiing, maar wordt toch een kleine hoeveelheid as bewaard wenst te worden,
 

Een kleine urn kopen bij UitvaartUniq.nl.

UitvaartUniq biedt een divers online assortiment kleine urnen, voor eerlijke prijzen. U kunt kiezen uit diverse materialen, afwerkingsniveaus, vormen, stijlen, kleuren, patronen, afbeeldingen, symboliek en thema’s. Wij proberen voor ieder een kleine urn naar wens aan te bieden, binnen ieder budget.

Wij begrijpen heel goed dat u, voorafgaande aan het kopen van een kleine urn, vragen of juist specifieke wensen heeft. In het geval van vragen zijn wij u graag van dienst en kunt u bellen, mailen of langskomen bij ons in de showroom. Wij zullen alles in het werk stellen om u te helpen bij het vinden van een passende kleine urn.

Langskomen in onze winkel? Bel van tevoren even. Dan kunnen we optimaal van dienst zijn. Ook in het geval u een specifieke sierurn wilt bekijken, dan weet u zeker of deze in de urnen winkel aanwezig is.

Andere interessante pagina's voor u; Urnen kopenUrn prijzenGoedkope urnen, Urnwinkel, Dierenurnen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x