GRAFMONUMENTEN

UitvaartUniq biedt een met zorg samengesteld assortiment grafmonumenten. Wij begrijpen uw behoefte aan een Uniek & Persoonlijk grafmonument, dat 1-op-1 past bij de herinnering aan uw overleden dierbare. Naast een mooi assortiment grafstenen, bieden wij daarom ook diverse grafdecoratie items om het grafmonument te personaliseren, waaronder grafvazen, grafbeelden en graflantaarns. Mocht u speciale wensen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met 1 van onze medewerkers, wij zullen er alles aan doen om u te voorzien van een grafmonument naar wens.


 

Prachtige grafstenen.

Een grafsteen is de meest voorkomende vorm van grafmonumenten en vormt veelal de basis, eventueel aangevuld met mooie grafdecoratie items. Het online aanbod grafstenen van UitvaartUniq is selectief vormgegeven, waarbij een optimale prijs - kwaliteit verhouding, hoogwaardige kwaliteit materialen & een perfecte afwerking centraal staan. UitvaartUniq voert tevens een eigen lijn grafstenen, vervaardigd in onze eigen steenhouwerij.
 

Grafdecoratie voor een uniek grafmonument.

Binnen de totstand koming van een Uniek & Persoonlijk grafmonument, wordt veelvuldig gebruik gemaakt van prachtige grafdecoratie items, om een speciale eigenschap van de overleden dierbare te benadrukken, een speciale band te benadrukken (liefde bijvoorbeeld), of iets dat gewenst wordt om uw dierbare ‘mee te geven’  (rust of moed bijvoorbeeld). UitvaartUniq biedt een prachtig assortiment bronzen grafdecoratie items, waarmee u een grafmonument kunt voorzien van een eigen karakter.
 

Ambachtelijk vervaardige grafbeelden.

Waarbij de grafdecoratie items elegant & subiel zijn, vormt een grafbeeld veel vaker het middelpunt van een grafmonument, of is in ieder geval een duidelijke ‘eye catcher’. Bij het selecteren van een passend grafbeeld wordt vaak gekozen voor speciale symbolen, afbeeldingen en/of uitdrukkingen die passen bij de herinnering aan een overleden dierbare. Hiermee wordt het grafmonument persoonlijker gemaakt en tevens extra verfraaid. Het merendeel van de grafbeelden van UitvaartUniq zijn ambachtelijk, met de hand, vervaardigd. 
 

Een levendig grafmonument.

Bloemen en planten worden veelvuldig toegepast binnen het realiseren van een persoonlijk grafmonument. Naast een levendig grafmonument, vormen bloemen & planten vaak ook een zachte tegenhanger tegenover de vaak zware & donkere materialen van het grafmonument. Een grafvaas of grafbloempot is een gebruiksvriendelijke en onderhoudsvriendelijke manier om een grafmonument te voorzien van mooie bloemen en planten.

Mooi graflicht met prachtige graflantaarns.

Een graflantaarn is enerzijds een prachtige aanvulling op een graf monument, echter daarnaast stelt een graflantaarn u in staat om een mooi ‘graflicht’  te realiseren met een kaars of olielampje. Het licht zorgt voor een mooi effect en realiseert een prachtige sfeer, zowel overdag als ‘s nachts.
 

Een grafmonument als blijvende herinnering.

Een grafmonument is een blijvende herinnering aan uw overleden dierbare. Het spreekt voor zicht dat uw wensen hierbij centraal staan. UitvaartUniq zal alles in het werk stellen om u te voorzien van een uniek & persoonlijk gedenkmonument. De mogelijkheden en variaties op het gebied van type monumenten, vormen, materialen, kleuren, decoratie mogelijkheden en gravure / inscriptie mogelijkheden zijn zeer divers.

Ook op het gebied van prijsniveaus zijn er diverse mogelijkheden. Prijs is wellicht geen doorslaggevende factor in uw zoektocht naar een passend grafmonument, maar toch willen wij graat benadrukken dat wij eerlijke prijzen hanteren en streven naar een passend grafmonument, binnen ieder budget. Wij begrijpen de behoefte aan een advies op maat en willen u hier graag (volledig vrijblijvend uiteraard) mee van dienst zijn. U kunt bellen, mailen, een contactformulier invullen of een bezoek brengen aan onze showroom. Wij hebben altijd een mooi assortiment grafmonument producten op voorraad die u rustig op uw gemak kunt bekijken.

Langskomen in de showroom? Bel van tevoren even. Dan kunnen we optimaal van dienst zijn. Ook in het geval u een specifiek grafmonument wilt bekijken, dan weet u zeker of deze in de showroom aanwezig is. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x