GEDENK ARTIKELEN

Gedenkartikelen bestelt u online eenvoudig bij UitvaartUniq.nl. Wij begrijpen uw behoefte aan een tastbare herinnering en bieden een mooi assortiment gedenkartikelen. In principe omvat de noemer ‘gedenk artikelen’ diverse tastbare herinneringen aan uw overleden dierbare. Het overgrote deel van onze gedenk artikelen bevat geen vorm van asbestemming, met uitzondering van enkele waakvlamhouders. Wij staan voor Unieke & persoonlijke gedenk artikelen, die u helpen het verlies van een dierbare een mooi plekje te geven.


 

Prachtige gedenkplaten inclusief lasergravure.

Binnen het assortiment gedenk artikelen bij UitvaartUniq vind u prachtige gedenkplaten, voor een Unieke & Persoonlijke herinnering. De gedenkplaat is vervaardig uit plexiglas, waarop een lasergravure wordt aangebracht. Deze plaat wordt vervolgens op een mooie, zwart granieten sokkel geplaatst, waarbij u de keuze heeft uit diverse vormen en stijlen. U heeft de keuze uit transparant Plexiglas, wart - wit, of kleur (full colour), waar vervolgens de foto, afbeelding en/of tekst naar wens op wordt aangebracht; Een uniek gedenk artikel voor een persoonlijke herinnering aan uw overleden dierbare.
 

Een persoonlijke herinning met een foto op porselein. 

Naast een foto aanbrengen op plexiglas, is een foto aanbrengen op porselein ook een hele mooie optie om een persoonlijk gedenkmonument te realiseren. Een foto op porselein is een prachtig object op zichzelf, maar kan ook gebruikt worden voor het personaliseren van een grafmonument of urnmonument. Ook wordt steeds vaker een porseleinen foto gecombineerd met een (mini) urn of een mooi assieraad dat een vaste plek in huis krijgt. Wat uw wensen ook zijn, bij UitvaartUniq kunt u een foto op porselein bestellen in diverse vormen, groottes en met verschillende afwerkingen.
 

Een sfeervolle herinnering met een waakvlamhouder. 

Met een waakvlamhouder, oftewel waxinelichthouder, is een sfeervol gedenk artikel. Vaak wordt een vaakvlamhouder gecombineerd met een urn, gedenkplaat,porseleinen foto of een ander type gedenkmonument in huis, waarbij een kaarsje kan worden aangestoken voor de overleden dierbare. Daarnaast vind u binnen het assosrtiment van UitvaartUniq diverse waakvlamhouders inclusief asbestemming. Een ideale ‘urn’ wanneer u periodiek een kaarsje aan wilt steken, ter herinnering aan uw overleden dierbare.

Langskomen in de showroom? Bel van tevoren even. Dan kunnen we optimaal van dienst zijn. Ook in het geval u een specifiek gedenk artikel wilt bekijken, dan weet u zeker of deze in de showroom aanwezig is.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x