Boeddha speciaal - Duo urn keramiek

€ 649,00 Incl. btw

Materiaal : Keramiek
Inhoud & gewicht : 2 x 3.00 L - 5.50 kg
Afmeting : 36 cm hoog
Locatie : Binnen & buiten

Info over: urn graveren >>
Info over: urn inhoud >>
Info over: urn vullen >>

Levertijd:
3-4 weken
Artikelnummer:
UGK 042 D
De 'Boeddha Speciaal - Duo urn keramiek' is een prachtige duo urn in de vorm van Boeddha, vervaardigd uit keramiek. Deze urn heeft een positieve & vreedzame uitstraling. De 'Boeddha Speciaal' is afgebeeld in zijn typische zittende houding, waarbij hij recht vooruit kijkt met een vriendelijke glimlach. De Boeddha speciaal is een prachtige  urn die een unieke & tastbare herinnering aan uw overleden dierbaren realiseert. De urn is 36 cm hoog, heeft een inhoud van 2 x 3.00 L en weegt 5.50 Kg.

De Boeddha Speciaal - Duo urn keramiek is ontworpen door een beeldend kunstenaar. De beeldende kunstenaar creëert prachtige & unieke keramische urnen, waarbij hij gebruik maakt van klei met een bronzen finish. Dit zorgt ervoor dat de Boeddha Speciaal urn zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. De urnen worden allemaal met de hand vervaardigd en zijn dus altijd uniek & persoonlijk.

De Boeddha als symbool

‘Boeddha’ staat symbool voor een persoon die, op eigen kracht, compleet en volledig ontwaakt is, oftewel ‘Hij die verlicht is’. Het woord Boeddha bevat ‘de ontwaakte’, ‘de verlichte’ en ‘degene met een allesomvattend inzicht’ in de taal Pali. Een boeddha urn, ook wel eens geschreven als Buddha urn, staat dan ook voor een boeddhistische verlichting na het leven. Een Boeddha urn staat dan ook voor een vreedzame herinnering en spiritueel aandenken aan uw dierbare. 

Gravure:
Indien u kiest voor deze keramische urn incl. gravure, bekijk dan eerst even de afbeelding ‘gravure impressie’, zodat u een goed beeld heeft van de gravure opzet. Deze gravure is relatief groot & opvallend. Daarnaast is de inscriptie niet volledig recht / haaks en strak. Dit betreft geen machinale (laser)gravering. De gravure betreft altijd ‘blokletters’ en wordt door de kunstenaar - met de hand, met een dremel –aangebracht en vervolgens goudkleurig ingevuld. Een bijzondere gravure, heel mooi passend bij deze type urn, maar wel van grote invloed op de uitstraling.  Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren goed weet wat te verwachten.

Levertijd graveren: 
We streven ernaar om de reguliere levertijd te realiseren indien u kiest voor graveren. Het is echter mogelijk dat de graveren optie van invloed is op de levertijd. Normaal gesproken dient u rekening te houden met  een levertijd van max. 7 werkdagen extra, buiten de reguliere levertijd. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x